7.9.06

 



2+2=5








Το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχα πάει στην Λευκάδα,στο νησί που υπηρέτησα τη θητεία μου σαν φαντάρος.Ομορφο νησί(μετά την Κέρκυρα ασφαλώς)ίσως με τις πιο όμορφες παραλίες του ιονίου(μετά της Κεφαλονιάς νομίζω).Εκεί θυμήθηκα ένα θέμα που είχε προκύψει τις ημέρες που απολυόμουν και το ανάφερα στην παρέα μου,πιστεύοντας ότι η απάντηση του θα ήταν εύκολη.Ομως όπως και τότε που ήμουν φαντάρος αλλά και τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά οι απαντήσεις διαφέρουν.Το απλό ερώτημα είναι:κάποιος που παρουσιάζεται φαντάρος της 30/3 και η θητεία του είναι 23 μήνες( ναι, τόσο ήταν τότε στην αεροπορία) ποια ημερομηνία απολύεται?

Υ.Γ Συγνώμη για το άσχετο ποστ αλλά θυμάμαι πόσο είχαμε διαφωνήσει για αυτό το απλό ζήτημα τις τελευταίες μέρες της θητείας μου με τα αλλα παιδία αλλά και τώρα!

Comments:
Φαντάζομαι δεν είναι στις 28 (ή 29) Φεβρουαρίου του μεθεπόμενου έτους ε?
 
Καλημέρα debby ,άργησα λίγο μήπως και παρουσιαστεί κανένας άλλος χριστιανός για να απαντήσει στο καυτό αυτό ερώτημα αλλά μάταια, ακόμα σκέπτονται μάλλον.

Τότε όλοι έλεγαν ότι η ημερομηνία απόλυσης είναι 2/3.Tο θεωρώ παράλογο.Tης 28/2 έχουμε ήδη κλείσει 23 μήνες και 2 μέρες(30 και 31 Μαρτίου του έτους που παρουσιαστήκαμε) θητείας, οπότε το αργότερο είναι η τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου και αυτή την μέρα απολυθήκαμε τελικά.Βέβαια άλλο ερώτημα είναι αυτοί παρουσιάστηκαν 28/3 αν απολύονται και αυτοί 28/2. Νομίζω το απόλυτα σωστό μια και θητεία μετριέται σε μηνεs και οχι σε μέρες, είναι να απολυθούν 24/2 και εμείς που μπήκαμε 30 να απολυθούμε 26/2.
 
Η αλήθεια με προβλημάτισαν αυτές οι δυο μέρες επιπλέον του Μαρτίου.
Μάλλον όμως το πιο σωστό θα ήταν (μιας και μετριέται η θητεία σε μήνες) να παρουσιάζονται όλοι απαραιτήτως την 1 του μηνός!! Δεν θα υπάρχει έτσι αμφιβολία πότε θα απολυθούν!

Αλήθεια, γιατί διάλεξες αυτήν την φωτογραφία για avatar σου? Νοσταλγία??
 
OXI OXI!!Δεν νοσταλγώ καθόλου τον στρατό debby ,δεν ήταν για μένα.Είναι από το εξώφυλλο του lp meat is murder των smiths.Κάνε μεγέθυνση να δεις.
 
Ναι!! σωστά!!
(Δεν φημίζομαι για την όραση μου ξέρεις!!)
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?