16.1.07

 
Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Τρία περιστατικά με καλό τέλος






Σκύλος πρώτος

Στην άκρη του δρόμου, μέσα στη βροχή,σχεδόν νεκρός, μάλλον από δηλητήριο Το συγκινητικό της ιστορίας: ένας άλλος σκύλος να τον παραστέκει κι αυτός στην βροχή .Τον πήγα στον κτηνίατρο, μετά στο υπόγειο του σπιτιού μου.Eγινε καλά.Mετά πήρε πάλι τους δρόμους.

Σκύλος δεύτερος

Τον χτυπάει αυτοκίνητο στο κεφάλι και στο πόδι(κάταγμα) και το αυτοκίνητο φεύγει.
Τον πάω και αυτόν στον κτηνίατρο για πρώτες βοήθειες σε πολύ άσχημη κατάσταση.Θα γίνει καλά και θα πάρει και αυτός το δρόμο του.

Σκύλος τρίτος

Μια πανέμορφη και συμπαθητική σκυλίτσα έρχεται στη δουλειά με περιλαίμιο.Την πάμε κι αυτήν στον κτηνίατρο(τον τρελάναμε τον άνθρωπο)γιατί είδαμε κάποια περίεργα σημάδια και φοβηθήκαμε μήπως έχει κάποια ασθένεια Ευτυχώς το σκυλί το αναζητούσαν οι δικοί του και είχαν ενημερώσει τον γιατρό για την απώλεια .Τους ειδοποιεί .Ερχονται το περνούν, μας παρακαλούν να μας δώσουν αμοιβη.Δεν νομίζω να την είχαμε ανάγκη.Εγώ τουλάχιστον...

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Να σημειώσω ότι είναι περίοδος αναπαραγωγής των σκύλων.
Αχ τι κάνει ο έρωτας!

Επίσης διαβάζοντας τα καθήκοντα των αντιδημάρχων της πόλης που ζω είδα και αυτό: περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων!

Eίπα και γω!

Comments:
Ααααχ πολύ γλυκό αυτό που κάνεις...και κυριως το ΝΟΙΩΘΕΙΣ οταν το κανεις.Καιρο ειχα να δω post σου, μπραβο Resident. Το καλό ειναι πως και τα τρια σκυλάκια ειχαν ωραίο τέλος...:)
 
πρεπει να εισαι καλος ανθρωπος.




*τα φοβαμαι τα σκυλια...*
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Julia, καλώς σε βρήκα μετά από πολύ καιρό!
Πράγματι ήταν μια πολύ καλή εβδομαδα.Συνήθως τα πράγματα δεν είναι έτσι.Όποιος ασχολείται και αγαπάει τα ζώα,συχνά στενοχωριέται και απογοητεύεται.

ONOMATODOSIA,Καλώς ήρθες!
Ξέρεις,το καλό είναι σχετικό. Νομίζω ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι εντελώς καλός η εντελώς κακός.Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Αρκετοί φοβούνται τα σκυλιά.Πάρε αν μπορείς ένα σκυλάκι στο σπίτι και θα δεις ότι σιγά σιγά θα σου περάσει ο φόβος.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
 
αν εμενα σε σπιτι με αυλη ισως να επαιρνα ενα αλλα στο διαμερισμα,δεν ειμαι εντελως κακος οπως ειπες,λιγο κακος ειμαι χαχα ,δεν τα θελω.
 
@ONOMATODOSIA
Θα νιώθουν κάπως άσχημα στο διαμέρισμα.Σου εύχομαι να αποκτήσεις σπίτι με μεγάλη αυλή.
 
Περίοδος αναπαραγωγής σκύλων και γατιών επίσης!
Χαμός γίνεται έξω!
 
Καλημέρα Debby!
Χαμός πράγματι. Συναντάω αγέλες με σκυλούς, κάποια να τρέχουν με κομμένες αλυσίδες και οι γάτοι δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε τη νύχτα.Διάβασα σε ένα περιοδικό στο οποίο έγραφε ένας κτηνίατρος,ότι ο γάτος του πήδηξε από διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου,σε κάποια φάση που ένιωθε το "αίμα του να βράζει" ,προφανώς όχι για να αυτοκτονήσει,αλλά μπας και βρει καμιά γατούλα στο δρόμο.
Για όλα φταίνε οι ορμόνες οι άτιμες!
 
Αγαπητέ φίλε, αντιγραφω από το μπλογκ του ΝΔ σχόλιο του Μιχάλη:

-------------------

mickey said...
@proinos:

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά:

Όσοι είστε ακόμα στον Παλιό Blogger ΜΗΝ αναβαθμιστείτε στον Νέο. Περισσότερα εδώ

Στην ανάγκη δημιουργήστε ένα νέο user account με το ίδιο nickname και avatar, όπως έκανε και ο ΝΔ.

Πάντως ΜΠΟΡΕΙΤΕ και με το παλιό σας account να σχολιάσετε στα νέα blogs, όπως το νέο του γάτου.

Συνιστώ αρχικά να πάτε στη σελίδα http://www.blogger.com και αν βγείτε στο dashboard του δικού σας blog, να κάνετε sign out και ξανά sign in στον blogger που είστε (παλιό ή νέο) με το username και το password σας.

Αν τα προβλήματα επιμένουν, στείλτε μου ένα email.

(έχω αφήσει το παραπάνω σχόλιο και στο παλιό blog)

21 Ιαν 2007 5:40:00 μμ

----------------------------



Για την αντιγραφή
Παράγραφος - με αγάπη
 
Αγαπητή φίλη παράγραφε πως βρίσκεις χρόνο για όλους και για όλα?Σε ευχαριστώ πολύ εσένα και τον mickey!
 
Μπραβο resident. Χαιρομαι για τα σκυλια. Επι τελους, λιγα αισιοδοξα μυνηματα.

Πανω στην πληροφορια με τους (αντι-)δημαρχους: μηπως εχεις καποιο συγκεκριμενο κειμενο; Εναν νομο, μια διαταξη του υπουργειου, κατι;

Θελω να το τριψω στην μουρη μερικων (αντι-)δημαρχων.
 
Γεια και χαρά αγαπητέ Dralion. Έπεσε στα χέρια μου το επίσημο έγγραφο με τα καθήκοντα των αντιδημάρχων της πόλης που ζω.Ενα από τα καθήκοντα ενός εξ αυτών είναι "η περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων", όμως πρέπει να μάθω εάν αυτό το καθήκον υπήρχε και πριν η αν προστέθηκε τώρα με την εκλογή του νέου δημάρχου. Αν είναι έτσι τότε καλώς, απλά θα περιμένουμε να δούμε αν τηρηθεί. Μην ξεχνάμε ότι η δημοτική αρχή είναι μόλις 23 μερών.Επίσης δεν ξέρω αν τα καθήκοντα αυτά τα ορίζει ο δήμαρχος η είναι κοινά σε όλους τους δήμους της χώρας. Tο μόνο σίγουρο είναι ότι ο τάδε αντιδήμαρχος έχει καθήκον την περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων.Για οτιδήποτε καινούριο θα σε ενημερώσω.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?