24.8.07

 
Όσοι πιστεύουν ότι μόνο τρώγοντας κρέας γίνεσαι μυώδης και δυνατός,ας αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.Vegetarian και bodybuilder? Πρωτάκουστο!Κι όμως γίνεται.Ακομη και σε κάπως προχωρημένη ηλικία.
Στη φωτογραφία,άντρας 42 ετών vegetarian. 8/2007


Comments:
Μπας εισαι εσυ βρε αυτός????:Ρ:Ρ:Ρ
 
Είναι ένας ζωόφιλος, χορτοφάγος,που φρενάρει για μη σκοτώσει το φίδι που βλέπει στο δρόμο του,και απόκτησε δύναμη για καλό σκοπό(και μετά έγινε και επάγγελμα.).
Παράξενος άνθρωπος θα έλεγα.

Σου στέλνω πολλά φιλιά.
 
Φιλιά και από εμένα αγοράκι...:)
 
Θα προτιμούσα να έβλεπα αυτόν τον μυώδη άντρα της φώτο χωρίς να "σφίγγεται" για να δείξει τους μυς του! Νομίζω θα φαινόταν καλύτερος και θα έπειθε πιο πολλές γυναίκες να ελαττώσουν το κρέας που μαγειρευουν στους δικούς τους!! :-)

Και ενώ για τους άντρες μπορεί να έτσι... για εμάς τις γυναίκες είναι κάπως αλλιώς τα πράγματα γιατί το ζητούμενο κάποιες φορές δεν είναι η δύναμη.
Έχω μια φίλη πρώην χορτοφάγο για χρόνια, η οποία προσπαθούσε ανεπιτυχώς να μείνει έγκυος. Εκεί που είχε φτάσει στο σημείο να σιχαίνεται το κρέας, αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να το ξαναρχίσει... Ειδικά όταν κατάφερε κάποια στιγμή να μείνει έγκυος και να φέρει στον κόσμο το μωρό της...
Τότε που είχε όλες αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες με τις ανεπιτυχείς εγκυμοσύνες της έτυχε να βρεθω σε παρέα με ένα γιατρό και τον ρώτησα αν το ότι ήταν χορτοφάγος μπορούσε να είχε κάποια σχέση.
Δυστυχώς μου απάντησε ότι σίγουρα είχε σχέση. Το σώμα της γυναίκας σε μια τέτοια περίπτωση καταπονήτε πάρα πολύ. Γι'αυτό χρειάζεται να τρέφεται σωστά και να τρώει από όλα.
 
Φίλη μου Debby,
Οφείλω Μερικές διευκρινήσεις¨:
Το ποστ το ανέβασα για να δείξω ότι τουλάχιστον από τι φαίνεται ,μοιάζει αδύνατο να λείπει κάποιο χρήσιμο διατροφικό στοιχείο από αυτό το σώμα.Αν έλειπε το παραμικρό δεν θα μπορούσε να γίνει τόσο μυώδες και δυνατό.Αρκετές εργαστηριακές μελέτες έδειξαν ότι τίποτε ουσιαστικό δεν άλλαξε στην πριν χορτοφαγίας εποχή και την μετά, μόνο η χοληστερίνη και η κρεατινινη μειώθηκαν.

Η φίλη σου έφτασε σε σημείο να σιχαθεί το κρέας, αντιθέτως από μένα που η γεύση του μου αρέσει , απλά έγινα χορτοφάγος από αγάπη για τα ζώα.
Αν η διατροφή της ήταν σωστή νομίζω ότι δεν θα είχε ανάγκη να τραφεί ξανά με κρέας ζώων.
Το κρέας δεν είναι κάτι μαγικό.
Έχει κάποια συγκεκριμένα διατροφικά στοιχεία τα οποία βρίσκονται και αλλού.
Χωρίς κρέας νιώθω πιο υγιής, νέος και δυνατός.

Στο μπλογκ της foxy vegan μπορούμε να βρούμε χρήσιμες συνταγές
http://veganfoodforgreeks.blogspot.com/


Α!και το σημαντικότερο να μην ξεχάσω να του πω να χαλαρώσει στην επόμενη φωτογράφηση μήπως και πειστούν οι (άπιστες?) γυναίκες και ελαττώσουν το κρέας που μαγειρεύουν στους δικούς τους.

Υ.γ Που θα πάει, θα σε πείσω.
 
Εργαστηριακές εξετάσεις, δηλαδή αναλύσεις αίματος ήθελα να πω και όχι μελέτες.
Κουραστικός μήνας ο Αύγουστος με 3 δουλειές .
 
Καλημέρα Resident!!

Ισως και να έχεις δίκιο κάπου... Ίσως δεν έφταιγε το ότι ήταν χορτοφάγος αλλά το ότι ήταν ελλιποβαρής. Και αυτό όπως και το να είσαι υπέρβαρος δεν είναι καλό!

Πάντως στις πρόσφατες εξετάσεις αίματος που έκανα ούτε χοληστερίνη έχω ούτε κρεατίνη! Κρέας εξάλλου τρώω όσο πιο σπάνια μπορώ.
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τόση πληθώρα ζαρζαβατικών σχεδόν δεν το βάζει ο νους μου.
Την επόμενη πάντως να βάλεις "χαλαρή" φωτογραφία! ;-)
 
Debby
Χαλαρή θέλεις, χαλαρή θα έχεις( για φωτογραφία μιλάμε).
Και επειδή το σώμα αυτό έγινε έτσι πιο πολύ για επαγγελματικούς λόγους,του χρόνου ( 43) αν υπάρχει όρεξη και υγεία,θα προσπαθήσει να γίνει σαν τον ρουβα-μπραντ πιτ που σίγουρα αρέσει στις πιο πολλές γυναίκες.
Αγόρασε από τώρα λαχανικά και βαλε τα στη κατάψυξη, γιατί με τις πυρκαγιές του χρόνου θα ανέβουν οι τιμές.

Καλημέρα καλή μου!
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?