4.1.09

 
Πρέπει να δεχθώ ότι τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου θα ζήσω κάπως έτσι.
Πρέπει να δεχθώ ότι δεν μπορώ να αποφύγω το κακό ,ότι δεν θα είμαι πάντα νέος και δυνατός,ότι τι τα ζώα θα βασανίζονται κατά δισεκατομμύρια και μόνο ελάχιστα μπορώ να κάνω,πρέπει να δεχθώ ότι υπάρχει αδικία και βλακεία ,ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που χωρίς απόδειξη πιστεύουν σε θεούς και διάολους και λένε απίστευτες βλακείες,πρέπει να αντέχω να ακούω κουβέντες του τύπου «άντε να φύγει το…και εδώ συμπλήρωσε όποια χρονιά θες π.χ 1950 -και πάει λέγοντας μέχρι το 2008,η «τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι ήταν αγνοί», η «παλιά διασκεδάζαμε τώρα τα νέα παιδιά έχουν αποβλακωθεί στο ιντερνετ” κλπ, πρέπει να αντέξω την βρωμιά αυτής της χώρας και ιδιαίτερα τους απολίτιστους έλληνες και Αλβανούς, πρέπει να δεχθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η ταινία safe sex και ο Αντώνης Pεμος ,και πολλά άλλα,να πάψω να αντιστέκομαι μήπως και καταφέρω να επιβιώσω.


Υ.γ Θα έχουμε συλλαλητήρια από τους λεγόμενους προοδευτικούς που είναι ενάντια στη βία απόπου και να προέρχεται,για την βία της τρομοκρατίας η μήπως ήταν και αυτοί οι ηθικά αυτουργοί για την άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε o «μπάτσος γουρούνι δολοφόνος»?

Comments:
"Εσύ όμως γεννήθηκες για μια διάφανη μέρα.." που λέει και ο ποιητης ε;

Εχεις σκεφτει τον Βουδισμο; :-)

Μην παραιτήσε όμως. Κάνε αυτό το ελάχιστο που μπορεις. "Και αν δεν μπορεις να ζήσεις τη ζωή σου όπως την θέλεις.." που λέει ο άλλος ποιητης.

ΥΓ. Καλή χρονια. New year, same shit.
 
Αγαπητέ μου Ρεζιντεντ,είναι πολλά που θέλω να γράψω,αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα βάλει σε φόρμες τα όσα έγραψες.
Η ζωή μας -δυστυχώς- κατάντησε να εξαρτάται από το χρήμα και τις υποχρεώσεις απέναντι στους οικείους μας και όχι από εμάς.
Κάποτε έλεγα ένα παιδί έχω, που θα πάει? θα μεγαλώσει και θα ασχοληθώ με τα δικά μου ενδιαφέροντα.Μετά είπα, μια επιχείρηση έχω, θα την νοικιάσω και θα την βγάλω με τα λίγα...σε τροχόσπιτο και αδέσποτα στην αυλή.
Τώρα τι να πω?
Δυο γέροντες έχω, η μία κατάκοιτη και ο άλλος με χαμογελαστή γεροντική άνοια κι εγώ σχεδόν έτοιμη να φύγω στην Ολλανδία για δουλειά.
Είδες λοιπόν που άλλα οι θεοί και οι δαίμονες κελεύουν?

Υ.Γ.
Το Year of dog το είδα χθες μετά τα άγρια μεσάνυχτα αφού ξεσκάτωσα και την μάνα μου πρώτα και άλλαξα τα παμπερς και τις πάνες.
Περασμένες 4 το πρωί ήταν που μια ψυχανάλυση για την πρωταγωνίστρια τρωγόμουν να την γράψω ,αλλά δεν άντεχαν τα πρεσβυωπικά-αστιγματικά-υπερμετροπικά μου ματάκια που συν τοις άλλοις δεν επεξεργάζονται και σωστά το τεχνητό φως..
Ευαίσθητη ταινία ,αλλά με πολλά ερωτηματικά και κάπως "ιδιαίτερες" παρατηρήσεις για μένα...

Με την εκτίμηση μου Παν.
 
Η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί, γι'αυτό καλύτερα να χαλαρώσουμε και να αρχίσουμε να τη συνηθίζουμε. Υπάρχουν βέβαια και πιό προσγειωμένοι στόχοι που είναι πιό «πραγματιστικό» να προσπαθεί κανείς να επιτύχει, ή που τέλος πάντων η επιδίωξή τους αποφεύγει την απόλυτη ιδεολογική --και όχι μόνο-- μοναξιά.
 
Καλή χρονιά και σε σένα fidelio! Οχι δεν έχω σκεφτεί τον βουδισμό. Δεν ακούγεται άσχημη ιδέα.Το μόνο ας πούμε σχετικό βιβλίο που έχω διαβάσει και μου άρεσε πολύ είναι ο Σινταρτα του Εσσε.Νομίζω όμως πως καλύτερα είναι να σκεφτούμε τον σταρχιδισμο.Είναι η μόνη τακτική που σε γλιτώνει από τα δεινά αυτής της χώρας.
 
Κουράγιο και σένα φίλη Παναγιώτα. Τα βάσανα δεν τελειώνουν.Αλλα νομίζω είσαι δυνατή και θα τα βγάλεις πέρα.
Αν μπορέσεις γράψε κάτι για την ταινία.


Με εκτίμηση resident.
 
Διαγόρα έχεις δίκιο .Τι να πρωτοβελτιωθει σε αυτή την χώρα που μαστίζεται από την θρησκεία και την ψευτοαριστερη μιζέρια και λαϊκισμό,την ασπλαχνία,την έλλειψη εφαρμογής των νόμων και τον εθνικισμό,την έλλειψη παιδείας μαζί με όλα τα άλλα αναπόφευκτα αυτής της ζωής?
Να ασχοληθούμε με την τέχνη με τα χόμπι μας τα ταξίδια μας,που και που να κάνουμε και κάποιο καλό σε τρίτους και ας χαλαρώσουμε όπως πολύ σωστά λες.
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?